naar Seattle
Door: Jack en Annemarie
Blijf op de hoogte en volg Jack
15 September 2016 | Verenigde Staten, Tacoma
Vanochtend zaten we om 8.30 uur in de camper op weg naar Seattle. Daar hadden we een camping gezien van Koa van waar je voor de deur met openbaar vervoer naar het centrum van Seattle kan.
Dus op pad of daar een plekje is voor 2 nachten. Morgen willen we namelijk naar het centrum.
Onderweg op zoek naar een walmart want een bbq moeten we hebben. De eerste had er geen. De tweede een kleintje. Niet zo schattig als die ander en ook niet zo handig maar het moet maar. Bij de kassa werden we blij. Dat ding kostte 5 dollar… Nou daar kunnen we geen buil aanvallen om het zo maar te zeggen. Weer helemaal blij verder op pad.
Bij de camping konden we gelukkig terecht. Nou we hebben wel alles gehad hoor. Die campings hier liggen niet op de meest idyllische plekjes. Helaas is dat vaak op internet of in de camping gids niet te zien of ze langs een drukke weg/ treinrails liggen. Maar ja ook dit moet maar… we zitten nu langs een drukke weg.. Heel anders als gisteren heerlijk in het bos. De busstop voor morgen is wel voor de deur. Dus daar doen we het maar voor.
Verder op in Seattle zit een hele grote outlet.. Dus ja daar moesten we even heen.. Dus vanmiddag daar lekker rond gehobbeld. Uiteraard weer geld uitgegeven voor het goede doel.
Op de terugweg kwamen we langs een grote outdoor winkel. In het verleden zijn we hier ook al vaker geweest en hier kijk je je ogen uit. Alles wat je maar kan verzinnen van kleding, visspullen, boten, quads, wapens en opgezette dieren kom je hier tegen. Aangezien we spul voor de wc nodig hadden hier dus even binnen gestapt en rond gekeken. Niet normaal al die wapens en spullen hier.
Buiten de wc tabletten zijn we weer vertrokken…
In de file terug naar de camping… ritsen daar hebben ze hier nog nooit van gehoord.
Op de camping hadden we weer een klus… de bbq in elkaar zetten…. Nou hij is klein dus dat was 2 tellen… aan dat ding en vlees erop. Heerlijk gegeten weer.
Nu alvast het verhaal en proberen of het internet het zo doet dat we nog wat campings kunnen zoeken voor de komende dagen.
Morgen dus naar Seattle.
16 September 2016 - 08:42
Pa En Ma:
Goedemorgen, jullie zitten langs de weg, hier is het de weg opbreken al een hele week aan de gang, vanaf half 7 heel veel herrie, maar die mensen moeten ook hun werk doen en dan in die hitte, klasse hoor.
Jullie kunnen weer stoken en eten al is de bbq klein. Het zoeken van campings gaat wel goed hé. Gaan jullie vandaag bijzonderheden in Seattle bekijken?. Fijne dag, hier alles goed groet Pa en Ma. -
16 September 2016 - 16:21
Monique:
Niet overal gereageerd. maar veel plezier, geniet van jullie verhalen. groet van ons delft -
16 September 2016 - 19:31
Leo Blokland:
Ja, eindelijk de goede site gevonden. Ben ook niet zo'n handige computeraar. Fijn dat jullie zo genieten. en goede reis verder en hartelijke groeten. Overigens..................bedankt dat jullie je ervaringen met ons willen delen.