Mirano
Door: Annemarie
Blijf op de hoogte en volg Jack
23 September 2021 | Italië, Mirano
Vanochtend ons hotel verlaten. Het moet gezegd worden dat dit toch wel een van de mindere hotels was. Zowel de kamer als het ontbijt. We hebben we het vermoeden dat hier en het hotel waar we nu zitten in die omgeving aardig Corona heeft huis gehouden. Mensen houden zich meer aan de regels en met name het dragen van het mondkapje. Verder hebben we er deze reis weinig van gemerkt.
Af en toe onze corona app tonen maar meer niet. Ook niet overal dat is het rare.
Vanochtend dus richting ons hotel in Mirano ( buurt van Venetië) Was 300 km. We hebben een groot deel over de tolweg afgelegd. Laatste stuk zoals we de laatste dagen steeds deden binnendoor.
We gingen inmiddels over de 3000 km afgelegde afstand. ( met de huurauto) dus we zijn weer aardig op weg. We hebben ook nog eens 158 kilometer gelopen. Dus dat gaat goed ( al die pasta en pizza eraf lopen)
Onderweg een stokbroodje gescoord en op een bankje opgepeuzeld. Heerlijk in de zon. 23 graden en dus voor ons beter uit te houden.
Aangekomen in het hotel was de kamer nog niet klaar dus even wachten. Gelijk wat info verzameld voor morgen hoe we het beste naar Venetië konden gaan. Dat is dus kennelijk met de bus. Dus maar alvast kaartjes gekocht. Busstop zit aan de overkant dus dat moet goed gaan komen.
Op de voetjes dan maar want een hele ochtend auto daar word je wat stijf van. Inmiddels zit de 10.000 stappen er weer op. Plaatsje stelt niet veel voor. Na een bakkie koffie en een gebakje terug gewandeld en besloten om vanavond het restaurant van het hotel maar uit te proberen.
Lekker rustig aan vandaag. Morgen weer op pad en waarschijnlijk veel wandelen in Venetië
23 September 2021 - 17:36
Annemarie :
Koffie is hier niet zo duur. Voor dit bedrag kan je niet met 4 koffie en gebak kopen -
23 September 2021 - 17:37
Annemarie :
In Nederland -
23 September 2021 - 17:39
Jeannette :
En de koffie smaakt ook nog eens prima, bakkie slootwater kennen ze hier niet. -
23 September 2021 - 17:51
Hans Joke:
Wij dachten dat jullie vandaag in Venetië waren, dat wordt dus morgen. Al aardig wat kilometers gereden. Fijne avond xx van ons -
23 September 2021 - 19:14
Marieke En Iris :
Zijn idd de nodige km, maar dan zie wel wat.
De koffie is niet duur in Italië daar kennen ze in NL nog wat van leren.
Qua Corona checks hebben wij weinig last van gehad, behalve bij de Mac Donalds. Eerst je app laten zien dan handen ontsmetten en vervolgens temperatuur laten meten. Dan pas mag je naar binnen.
Veel plezier in Venetië, vond het geweldig. Hopelijk is het net zo rustig als vorig jaar. -
23 September 2021 - 20:33
Annie Van Den Boogert :
Het is duidelijk te zien, dat Mirano geen toeristen plaats is. Maar is waarschijnlijk wel een x lekker niet zoveel mensen om je heen. Veel plezier morgen in Venetië, daar zal het wel drukker zijn.