onderweg naar Italie
Door: Annemarie
Blijf op de hoogte en volg Jack
07 September 2021 | Italië, Verbania
Toch na veel gezeur maar een verhaaltje….Helaas is onze reis niet wat we dachten dat het zou worden… Althans al 2 jaar niet… Die rot Corona… maar verder niet te klagen want we zijn tot nu toe niet ziek geweest en dat is het belangrijkste. Maar ja waar zou de reis heen gaan. Van Las Vegas rondtrekken naar Texas om te eindigen in Dallas….
Dat werd hem niet… Toen zou Canada open gaan … Dan maar Canada… toch ook niet… Uiteindelijk zijn we nu dus beland in ITALIE!!
Vanochtend dus met het vliegtuig vertrokken naar Milaan. Oh ja Ruud en Jeannette mochten ook mee… Daar zouden we dus mee naar Amerika… Canada en uiteindelijk nu maar naar Italie gaan.
Zo onvoorbereid als we nu zijn … toch op pad.. Vanochtend al heel vroeg stond Lars voor de deur om ons op de chique tour met een bus naar Schiphol te brengen… Oh ja eerst nog even Ruud en Jeannette ophalen in Delft… Die gingen ook mee…
Via starbucks ( iets Amerikaans moet deze reis toch hebben) in 1,5 uur naar Milaan gevlogen…. Heerlijk zou zo’n reis naar Amerika ook moeten zijn.
Vooraf een hoop gesteggel over wat voor auto het moest worden om al die lange kilometers door heel Italie meer rond te crossen. Uiteindelijk kon het niet beter worden dan een Fiat station volgens het reisbureau. Wat een mazzel… kregen we een Jeep Cherokee… nou ja mazzel… een half uur stouwen, duwen, trekken , proppen en toen zaten Jeannette en ik alsnog opgepropt tussen de rugzakken klem op de achterbank… zoveel hadden we toch niet bij ons…gemiddeld 1 koffer met 18 kg en 1 rugzak… Maar goed ..het rijdt zullen we maar zeggen.
Omstreeks 15.00 uur uiteindelijk ons hotel gevonden. Navigatie in het Italiaans… een dingetje…
Spullen in het hotel gegooid echter super chique… uuhhh ik bedoel oudbollig of zoals onze stelling deze vakantie ouwe meuk. Belangrijkste is dat het schoon is. Of we morgen nog overeind komen uit dat bed is vraag 2.
Rond gehobbeld door Verbania gelegen aan het lago Maggiore. ( als ik het goed schrijf….) Op een terrasje beland met een worstplankje en een drankje want dat hadden we toch wel verdiend na zo’n zware dag en volgens Ruud moeten we de vakantie goed beginnen.
Na een bezoekje aan de COOP ja die hebben ze hier ook en wij zuunnige hollanders willen natuurlijk ook een goedkoop drankje en chipje.
Na wederom een rondje naar het durp… hadden we dan eindelijk een restaurantje gevonden voor een hapje. Echt veel honger hadden we niet. NU is het 21`.20 uur en uiteindelijk zijn we weer in het hotel beland… FF een douchje want toch vandaag nog 16.000 stappen gezet. Het is hier best nog wel warm….
07 September 2021 - 21:38
Iris:
Ciao bella italia…
Gegroet vanuit de andere kant van de grens. Nu nog in Oostenrijk maar morgen zullen wij ook in Italië zitten.
Fijn dat jullie toch een iets grotere auto hebben gekregen al is het geen Amerikaanse slee.
Veel plezier en we zullen jullie weer gezellig volgen ( bijna letterlijk haha )
Groetjes Marieke en Iris -
07 September 2021 - 21:44
Annie Van Den Boogert :
Ondanks dat jullie wat anders in gedachten hadden, wens ik jullie toch veel plezier. -
07 September 2021 - 21:52
Anette:
Fijn, dat jullie veilig in Italie zijn aangekomen. Veel veilige kilometers gewenst tussen al die Italianen.
Welterusten voor straks en we hopen dat jullie morgen nog uit bed kunnen :)
Groetjes van ons uit een warm Stellendam.
Veel plezier -
Monique&Arjan:
Maar toch lekker op vakantie. Geniet ervan. Veel plezier. -
08 September 2021 - 09:31
Hans Joke:
Heb een reactiegschreven zie deze niet. Fijne dag pa ma -
08 September 2021 - 20:25
Audrey Prins:
Hallo luitjes, wat leuk dat jullie op reis zijn ook al is het een alternatief op jullie originele plannen. Maar jullie zijn op pad, heel veel plezier allemaal en lief zijn! Ben niet jaloers hoor.......