Mount Pocono
Door: Jack & Annemarie
Blijf op de hoogte en volg Jack
18 September 2010 | Verenigde Staten, Bartonsville
Vervolgens weer in de auto en een stuk door het park gereden. Via een parkranger hadden we wat informatie gekregen. In dit park komt de visarend veel voor echter nu was het de verkeerde tijd. We hebben ze dan ook niet gezien.
Tussen de middag kwamen we langs het hotel gereden dus hier maar even wat gegeten en een sanitaire stop. Aangezien we bij de bekende mount Pocono waren wilden we die ook zien. Dat viel tegen. Meer als een flinke heuvel was het niet dus waren we snel weer terug in het hotel.
Daar zijn we maar vast begonnen met uitpakken en weer inpakken. Al die aankopen moeten toch weer in die tas. Morgen moeten we de auto inleveren dus dan moet alles in de tassen passen. Met wat stouwen, weggooien en netjes vouwen zat alles dus uiteindelijk toch weer in de tassen.
Vanavond zijn we maar weer eens uit eten gegaan. Jack had honger en nam een T-bonesteak van 18 ounces (zijnde meer dan een pond!!!!). Annemarie heeft de heerlijkste spareribs allertijden gegeten. Zowel de T-bonesteak en de spareribs waren zo mals dat het vlees van het bot afviel. Echt heerlijk.
Nou morgen rijden we naar New York om de auto al weer in te leveren. Jammer zit dit deel van de reis er al weer op.
Groetjes tot morgen
19 September 2010 - 05:36
Monique &kids:
Hoi hoi,
De foto met de brandweer aan het werk vind Frenk "gaaf". De vakantie is snel gegaan.
Geniet nog van de laatste dagen.
Wij gaan vandaag, met nicht Petra(die vandaag jarig is), naar het Dolfinarium. Hopelijk blijft het droog (er wordt niet zo heel mooi weer aangegeven)
groetjes van ons 3en -
19 September 2010 - 07:06
Pa En Ma:
Goedemorgen vanuit Stellendam. Prachtige omgeving zo te zien. Krijg je toch geen problemen met die volle koffers? Nog een fijne dag. gr. -
19 September 2010 - 09:22
Audrey Prins:
super verslaggeving! geniet van de laatste uren daar. Goeie reis, A -
19 September 2010 - 09:35
Netty:
hallo vakantiegangers kijken jullie uit dat je het niet aan je rug krijg door die zware tassen.geniet daar nog maar van het mooie weer,hier is het drama.hoop wel dat het in New York ook weer rustig is,las in de krant dat het daar stormde,rij voorzichtig. groetjes -
19 September 2010 - 11:29
Miep En Iris:
Onze koffers staan te wachten op ons om naar Eindhoven te gaan. Dan lekker een weekje naar de zon.
Veel plezier nog met jullie laatste dagen vakantie. En en goede vlucht terug. Dan spreken wij elkaar wel na onze vakantie. -
19 September 2010 - 11:56
Chris Erica En Kids:
hoi jack en annemarie
nog 3 dagen dan zit het er al weer op veel te snel zeker,
voor ons gevoel in ieder geval wel.
hele leuke dagen nog en een goede reis terug en dan zien we jullie wel weer
groetjes van ons
19 September 2010 - 13:30
Gerard En Karin:
Hallo lieverds, daar kan ik een week van leven, wat jullei gegevetne hebben. Hoe gaat het met de kilootjes?
Ha, ha, geniet maar lekker hoor, het is jullie van harte gegund
Groetjes en liefs vanuit een somber Nootdorp.
Gerard en Karin