uit Geraldton - Reisverslag uit Geraldton, Australië van Jack Tukker - WaarBenJij.nu uit Geraldton - Reisverslag uit Geraldton, Australië van Jack Tukker - WaarBenJij.nu
VIP-Report

uit Geraldton

Door: Jack Tukker

Blijf op de hoogte en volg Jack

19 September 2008 | Australië, Geraldton

Hai allemaal,

Vanmorgen bij het opstaan zag ik op het journaal dat het vandaag niet droog zou blijven. Dus ben ik maar zolang mogelijk in het hotel gebleven. En nog even een paar foto`s op Hyves gezet. Nu heb ik deze aangepast en ging het beter. Monique als jij die honderd doet, dan ga ik de rest hier doen. Hierna ben ik naar het andere hotel gelopen, met af en toe een regenspetter. Helaas was de kamer nog niet klaar, dus ben ik de stad in gegaan en heb een kop koffie en lunch gedaan. Net toen het weer begon te regen was ik in de lobby van het hotel. Om twee uur komt de crew om kennis te maken. Direct erna gingen we een rondtour maken in Perth en lopen door Kings park. Ook moest ik nog doorgeven wat ik morgen wilde doen. Rottnest Island. De bus vertrek 8.15 en het zou druk zijn met et eten. Om 6,45 aan het ontbijt. De boot tocht begonnen over de Swam rivier en aan het eind /begin hiervan overstappen op een grotere catamaranboot .Het weer was niet echt lekker en op de zee was dit goed te merken verschillende konden niet tegen klappen die we af en toe kregen te verwerken. Maar het was wel gaaf zo in de golven beuken. Aangekomen op het eiland begon het te regen dus eerst maar met de bus een rit over het eiland gemaakt. Daarna een kop koffie, eten en toen rondgelopen en foto`s gemaakt. Hier leeft de kleinste verwant van de kangaroo en heb deze ook gezien. Aan het eind van de middag terug en nu was de zee rustig. Spullen in orde maken morgen verder. We zouden om 7.30 uur vertrekken, maar een Nederlands echtpaar hebben hun koffers nog steeds niet en deze zouden voor vertrek er zijn. Na een vertraging van drie kwartier zijn we vertrokken. We zijn langs de kust naar Geraldton gereden 450 kilometer. Onderweg zijn we gestopt bij het Nambug National Park en bij de Pinnacles. Met me kamer heb ik uitzicht op de zee, mooi. Nou ik ga weer.

• 20 September 2008 - 17:10

Jeannette:

Hoi ome Jack,

Hier even een berichtje van ons. We hebben tante Netty vanmorgen naar Schiphol gebracht. Ze is met iets vertraging vertrokken.

Ik ben dinsdag met Frenk aan het stoeien geweest.
    Hij raakte toen mijn duim wat erg zeer deed.
    Nu zit ik, sinds gister (vrijdag) met mijn linker onderarm in het gips. Duurt wel 3 weken zeggen ze.

We zullen u blijven volgen en tot de volgende keer.

Nou kusjes van mij en Frenk en lieve groetjes van mama.

• 22 September 2008 - 09:14

Madeleine:

Hoi Jack,

Het lijkt er niet op dat je heimwee hebt. Logisch. Hier gaat alles door. Kas en Inge hebben een serieus bod gedaan. Vandaag horen ze meer. Jouw favoriete tijdschriftenhandelaar (Berends?) verbouwd. Waarschijnlijk van de winst van jouw brandweerautootjes (haha)! Wel geniet ze daar. Beer en ik zullen checken of je lichten nog op tijd aan en uit gaan tijdens onze laatste ronde : ).

Groetjes Madeleine

• 22 September 2008 - 18:52

Arjan En Monique:

zoals je ziet staan de foto's erop. misschien dat nog iemand je kan sponsoren voor een paar foto's erop te zetten, want je zit nu aan je maximum van 100 foto's en ik heb er hier nog ruim 18 die erop kunnen groetjes