aankomst Singapore
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Jack
26 Augustus 2008 | Singapore, Singapore
Het vliegtuig eten was niet slecht en kon genoeg drinken krijgen. Met films kijken en af en toe een beetje indommelen heb ik de uren volbracht. Maar toen stond ik op de Vliegveld van Singapore. Ik zoek naar de persoon voor me transfer naar het Hotel, maar helaas heb ik deze niet gezien. Ben naar de informatie balie gelopen en gevraagd of dit mogelijk was. Hier kreeg ik te horen dat het hotel waarik verblijf dit niet doe. Dus heb ik een Taxi genomen en dat was wel gezellig, het was een oud baasje en deze kon niet meer stoppen met praten. In het hotel aangekomen heb ik me ingecheckt om daarna te gevragen van de transfer, omdat ik ook naar het vliegveld gebracht zou worden. Dit moet ik nu zelf regelen. Zo ook de citytour , maar ik ga kijken voor me contactpersoon en ga dit nog even voor leggen.Nou luitjes ik ga nu even plat en zal het straks allemaal op de pagina gooien. Even een aanvulling het is hier 35 graden.